Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odešla legenda našeho klubu „Bobíšek“ Provazník ...

9. 2. 2022

Odešla legenda našeho klubu „Bobíšek“ Provazník ...

Ve věku nedožitých 75 let, odešel tiše v úterý 8. února 2022.

bobisek_01.jpg Se smutkem jsme přijali tuto nečekanou zprávu o odchodu velké osobnosti choceňského sportu. My si ho   „přivlastňujeme“ jako tenistu, ale vzpomínat na něj budou jistě také hokejisté, volejbalisté, stolní tenisté i další   sportovci. Bobíšek byl totiž velký přírodní talent, na co „šáhl“, to mu prostě hned šlo - jak jednoduché .....

 Byl neskutečně obětavý a pracovitý, údržbě tenisového areálu věnoval (ve svém volné čase a zcela zdarma)   tisíce hodin a byla i období, kdy fungování kurtů doslova „viselo“ jenom na něm. Nad to byl dlouholetým   členem výboru klubu a jeho jednatelem. Na svém legendárním psacím stroji zvládl neuvěřitelné množství   agendy a ještě po letech sypal z hlavy jména a datumy narození hráčů, kteří za ta léta prošli naším klubem.  

 Zvláštní kapitolou je pak jeho úžasná práce s mládeží – vždyť kolik hráčů a hráček, dříve dětí, dnes   středního i pokročilejšího věku si vzpomene, že právě „Náš Bobíšek“ byl ten, kdo jim dával první tenisové   základy. A nejen to, ještě s námi (jsme také z jeho „líhně“), jezdil o víkendech po „mistrácích“ a turnajích ->   NEUVĚŘITELNÁ oddanost tenisu a dobrovolného věnování času a energie mládeži. Přestože sám děti   neměl, uměl to s nimi perfektně. Na tréninky a akce s ním jsme se vždy těšili a máme díky němu spoustu   nezapomenutelných zážitků a vzpomínek.

Odešel výborný ČLOVĚK, velká OSOBNOST, skvělý SPORTOVEC a KAMARÁD.

SBOHEM, BOBÍŠKU ….  Jsi navždy zapsán do našich srdcí a historie našeho klubu, jehož jsi se stal už za svého života, legendou. D Ě K U J E M E   !

za generace choceňských tenistů, Pepa Tomáš a Petr Musil

parte naleznete : ZDE