Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení družstev TK Choceň za jaro 2019

18. 7. 2019

 

V následujícím článku se pokusíme o stručné zhodnocení počínání družstev naší mládeže při mistrovských utkáních probíhajících během jarní části sezóny. 

 

BABYTENIS

img-20190715-wa0007.jpg 

 

 

  Družstvo našich babytenistů, tedy dětí, v jejichž věkové kategorii se zápasy hrají bez rozdílu    pohlaví,  se skládalo ze dvou děvčat a třech chlapců. Reprezentovali nás Isabela Meixnerová,      Nela Horváthová, Jeremiáš Hájek, Dominik Šilar a Antonín Čipera. Během souteže si vedli        obstojně a v tabulce obsadili slušné 3. místo.  

 Děkujeme tímto rodičům za trpělivost a podporu svých ratolestí. 

 

 

 

MLADŠÍ ŽACTVO

img-20190715-wa0006.jpg   Družtvo našeho mladšího žactva ve složení Šimon Liška, Matyáš Adámek, Jakub               Vyhnálek, Matěj Kobr, Filip Kubíček, Ema Jurgová, Eliška Čiperová, Sofie Rolencová a       Justýna Šigutová nám udělal obzvláště velikou radost. Ve své krajské souteži dokázali       zvítězit a postoupit tak do soutěže vyšší. Náš trenér David Němeček oceňuje v tomto týmu   především bojovnost, nasazení a vzájemnou týmovou podporu.

 Velkou zásluhu na tomto výsledku má kapitán týmu Karel Adámek, kterému tímto děkujeme za perfektní vedení dětí při mistrovských utkáních. Děkujeme také ostatním rodičům za podporu. 

 

STARŠÍ ŽACTVO

Družstvo staršího žactva ve složení Patrik Valtr, Martin Nováček, Tadeáš Adámek, Antonín Matějka, Šimon Liška, Matyáš Adámek, Ema Jurgová, Tamara Adámková, Marie Pecháčková, Eliška Čiperová a Sofie Rolencová odehrálo mistrovská utkání s plným nasazením. I přes 2 vyhrané ,,Mistráky" se však družstvo umístilo v dolní polovině tabulky na předposledním místě. 

Děkujeme kapitánkám družstva Renatě Valtrové a Petře Jurgové za vedení týmu a všem ostatním rodičům za podporu hráčů. 

Do příští sezóny přejeme o kapku více sportovního štěstíčka :-) 

 

DOROST A 

Družstvo dorostenců a dorostenek ve složení Dominik Meixner, Petr Matějíček, Milan Urbánek, Pavel Štancl, Isabela Nermuťová, Michelle Vašíčková a Ema Jurgová se v krajském přeboru i přes projevenou bojvnost umístil v dolní části tabulky. Výsledky ve skupině však byly velmi vyrovnané a od pomyslného pódiového umístění družstvo dělily pouhé tři body. 

I v tomto případě děkujeme kapitánům a rodičům za podporu hráčů. 

 

DOROST B 

Druhé družstvo v nejstarší mládežnické kategorii nás reprezentovalo ve složení Jakub Macháček, Matyáš Čechlovský, Patrik Valtr, Martin Nováček, Tadeáš Adámek, Veronika Janouchová, Tamara Adámková a Ema Jurgová. Na celkovém umístění se projevil nedostatek herních zkušeností hráčů. Přes veškerou snahu se družstvo umístilo na nelichotivém posledním místě. 

Za vedení týmu děkujeme Renatě Valtrové. 

 

Na závěr nezbývá než poděkovat všem závodním hráčům za vzornou reprezentaci našeho klubu a budeme se těšit zase na příští rok a poměření sil s hráči z okolních klubů při dalším ročníku týmových soutěží!