Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj dorostu TK Choceň - 8.-9.8. 2020

10. 8. 2020

Během druhého srpnového víkendu 8.-9.8. 2020 se v areálu TK Choceň konal turnaj dorostenců a dorostenek. Turnaje se zúčastnilo 19 chlapců a 14 děvčat.

Domácí dorostence reprezentoval Milan Urbánek, který však prohrál v prvním kole. Turnaj byl velmi dobře obsazen a bylo k vidění spoustu krásných zápasů.
Na třetích místech se umístil Vojtěch Taláb  DTJ HK a jeho bratr Matěj Taláb  DTJ HK.
Ve velmi pěkném finále se utkali Laštovička Luboš (TK Spartak Jihlava) proti Petru  Bartesovi (Severočeská tenisová) . Laštovička vyhrál  6:1, 6:4.
 
Ve finále čtyřhry chlapců se střetly dvojice Taláb, Taláb (oba DTJ HK) - Bartes(Severočeská tenisová) , Urbanek (TK Choceň). Turnajový triumf slavil prvně jmenovaný bratrský pár po přesvědčivém výsledku 6:0, 6:1.  
 
V pavouku dorostenek reprezentovala domácí TK Choceň Izabela Nermuťová, která postoupila do druhého kola, kde prohrála s Emou Trunečkovou 6:0, 6:2.
 
Na třetích místech skončily Nikola Sychrovská (TC Chrudim) a Ema Trunečková (KLTC Olomouc).
 
Finále ovládla Barbora Jelínková z TK Pernštýn Pardubice, která zvítězila nad Miroslavou Bubeníkovou (TC Brno) poměrem 6:4, 6:2. 
 
Ve finále čtyřhry se utkaly Izabela Nermuťová (Tk Choceň) a Karolína Kaplanová (LTC Vysoké Mýto) proti dvojici Ema Trunečková (CLTC Olomouc) a Šárka Uhlířová (Spartak Polička), které zvítězily 7:6, 6:1. 
 
 
Vítězům gratulujeme a přejeme hodně sportovních úspěchů. 
 
img_20200809_165451.jpg